<
Actualitate

Lucrările pe drumul județean 161B Călărași – Călarași Gară intră într-o nouă etapă

Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic și locuitorii din zonă în legătură cu faptul că, în cadrul programului de lucrări ce vizează îmbunătăţirea infrastructurii rutiere a judeţului, pe drumul judeţean 161B Călărași – Călărași Gară lucrările vor intra, zilele acestea, într-o nouă etapă.
Astfel, după finalizarea lucrărilor pregătitoare și a celor de înlocuire a tuburilor cu diametrul de 800 mm la podețe, urmează ca în zilele imediat următoare, în cursul acestei săptămâni, să demareze lucrările de așternere a stratului de balast stabilizat cu ciment.
De asemenea, mai sunt prevăzute lucrări constând în completarea de acostamente, aducerea la profil a acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor. Lucrările se vor finaliza cu așternerea de covor bituminos.
Lucrările au drept principal scop asigurarea unei circulaţii normale şi în condiţii de siguranţă. Totodată, prin îmbunătăţirea infrastructurii acestui sector de drum se asigură locuitorilor din zonă un acces rapid pe drumul județean DJ 161B, pe direcția Călărași – Bogata, către cel mai important oraș din această zonă a județului, municipiul Turda.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS