Actualitate

Marele premiu 6.000 Euro, pentru Cupa Salina Equines

Cea mai dificilă probă a competiției hipice de la Turda, cea de obstacole, a debutat la complexul hipic de lângă Salină. Obstacolele se ridică până înălțimea de 2 metri, iar câștigătorul este premiat cu 6.000 de euro.
Între 27 şi 30 iunie, vizitatorii bazei ecvestre de lângă Salina Turda au parte de o competiție la cel mai înalt nivel, de cursuri gratuite de echitație pentru copii, de show-uri de dresaj şi de delicii gastronomice.
Complexul hipic de lângă Turda, una dintre cele mai bine dotate baze ecvestre din sud-estul Europei, găzduieşte a patra ediție a Salina Equines Horse Trophy, unde vin anual mii de iubitori ai echitaţiei.

Spectatorii asistă la probele de obstacole, dresaj, voltijă, urmate de show-uri ecvestre cu Miron Bococi. Pauzele dintre probe sunt animate de demonstraţii de dresaj în libertate.
Cei mici iau lecții gratuite de echitație, iar zona food & beverages este o altă opţiune de petrecere a timpului liber.
Sâmbătă, Miron Bococi intră în arenă de la ora 19:00, iar duminică va susține o ultimă reprezentație de la 16:00. Copiii sub cinci ani au acces gratuit. Competiția este organizată în colaborare cu Federația Ecvestră Română.
Realizat din dorința de a revitaliza zona Turda și a reconstrui renumele României în sporturile hipice, Salina Equines face parte dintr-o investiție privată strategică în regiune. O parte din fondurile obținute din vânzarea biletelor pentru competițiile Salina Equines este direcționată către susținerea Spitalului Municipal Turda.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS