Actualitate

Viorica Dăncilă promite autostrăzi în Transilvania: „Mă angajez că vom face o autostradă cap-coadă”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, la congresul PSD, că se angajează ca în actuala guvernare să fie construită „o autostradă cap-coadă” şi nu va mai tolera niciun fel de întârziere în acest sens.
Viorica Dăncilă a anunţat că PSD va construi o autostradă cap-coadă în acest mandat de guvernare şi nu va mai tolera niciun fel de întârzieri în acest sens.
„Guvernarea nu a fost perfectă, dar a fost eficientă. Avem motive sa fim mândri de ce am realizat. Românii nu au timp sa aştepte. Românii au nevoie de investiţii (…). Mă angajez că vom face o autostradă cap-coadă. Am demarat deja analiza să vedem care este proiectul pliat pe aşteptările românilor. Nu voi mai tolera niciun fel de întârziere!”, a spus Dăncilă.
Premierul s-a referit şi la proiectele deja demarate, parteneriatele public-privat pentru autostrăzile Ploieşti-Braşov şi Târgu Neamţ – Iaşi.
Legat de fondurile europene, Dăncilă a subliniat că a preluat guvernarea de la tehnocraţi cu „zero absorbţie”, iar acum s-a ajuns la 30%.
„Obiectivul nostru principal, să aducem mai mulţi români în clasa de mijloc, produce deja efecte, dar el trebuie continuat”, a afirmat Dăncilă.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS