Actualitate

Poliția locală Turda: Spune NU cerșetoriei!

În urma multiplelor sesizări privind indignarea cetățenilor produsă de prezența persoanelor care apelează la mila publică în apropierea centrelor comerciale, piețe agroalimentare, lăcașuri de cult, cabinete medicale, Poliția Locală Turda în acest an, până în prezent, a aplicat 194 de sancțiuni contravenționale și în 150 de cazuri a intervenit și a predat minorii părinților.

Înepând de astăzi, Poliția Locală Turda demarează un amplu proiect de prevenire și combatere a cerșetoriei, a efectelor negative ale acesteia asupra comunității respectiv a imaginii orașului nostru.

Trebuie să înțelegem cu toții, că fenomenul cerșetoriei ar putea fi eradicat dacă noi nu l-am întreține prin oferirea ”unui bănuț din milă ” celor care îl solicită. Să conștientizăm că prin oferirea sprijinului prin aceste sume de bani nu facem decât să încurajăm absenteismul școlar, analfabetismul și exploatarea minorilor sau a persoanelor cu handicap.

Recomandăm cetățenilor să nu încurajeze cerșetoria prin oferirea de bani și le solicităm să sprijine echipajele Poliției Locale Turda în vederea combaterii cerșetoriei, prin apelarea dispeceratului la numerele de telefon 0264-317303/0731300903.
Ajută-i cu adevărat!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS