Politic

Discursul lui Gheorghe Lazăr, primul președinte PNL Câmpia Turzii (1990)

În cadrul alegerilor PNL Câmpia Turzii, a ținut să ia cuvântul Gheorghe Lazăr, primul președinte al liberalilor din Câmpia Turzii, ales în 1990.

Discursul acestuia a fost unul acid, virulent, ținta fiind cu precădere actuala conducere a țării, conducere comparată cu Parlamentul anilor 90 (FSN), cu precizarea faptului că totuși aceia erau mult mai onești și de caracter decât actualii deputați și senatori.

“Aș vrea să ies din festivismul ăsta care ne caracterizează… și să spun câteva cuvinte… nu știu dacă sunteți de acord… nu am crezut niciodată că la 27 de ani de la revoluție în parlamentul țării să ajungă oameni certați cu legea, condamnați definitiv sau cu suspendare. Dacă facem o comparație între parlamentarii anilor 90 și cei de astăzi este o diferență mare în favoare celor din anii 90 ca și pregătire sau ca personalitate. Cei de astăzi își votează pensii speciale și chiar le dublează prin noua lege a salarizării unitare, ei acum lucrează 3 zile pe săptămână”, și-a început discursul Gheorghe Lazăr, care a continuat cu o referire directă la partidul său, PNL: “după Crin Antonescu PNL nu a mai avut un președinte cu personalitate, iar ca rezultat am avut un dezastru la alegerile parlamentare din decembrie 2016. Azi PNL-ul nu mai are un vector de imagine care să se impună în fața publicului, parcă suntem în adormire lăsând PSD-ul să-și facă de cap… domnilor, azi avem alegeri în cadrul organizației noastre, vă rog să votați doar acele persoane în care aveți încredere să vă reprezinte cu cinste. Delegaților care ne vor reprezenta la alegerile în cadrul organizației județene le recomand să nu voteze lingăi sau oportuniști… sper ca la congresul din iulie al PNL să fie ales un președinte puternic…  în opinia mea singurul care merită să fie ales este Ludovic Orban, el este singurul care s-a luptat cu FSN-ul, cu PSD-ul, nu a făcut niciodată un compromis cu nimeni, nici  chiar cu PDL-ul ”, a fost discursul lui Gheorghe Lazăr, primul președinte liberal din Câmpia Turzii.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS