Psihologie

Antiexemplu

„Fiecare face ce vrea, atâta timp cât nu îi deranjează pe alţii” şi fiecare e responsabil de propria sa sănătate, nu? Pare o idee rezonabilă, însă cum rămâne cu fumatul în timpul sarcinii şi în timpul alăptării?

Pentru orice familie, un copil este o binecuvântare. Poate chiar un miracol, dacă se întâmplă după ani de aşteptare… dar nu și pentru această „doamnă” că mamă este mai greu să o numești. Cu bebelusul de numai cateva luni pe un braț și țigara mândru aprinsă în cealaltă mână îi scurtează zilele pruncului si în același timp și pe ale ei. Conștientă cu siguranță și nepăsătoare de gravele urmări ea se odihneste la o țigară… o țigară ce îi poate aduce odihnă veșnică.

Afecțiune respiratorie, supraponderabilitate, afecțiuni gastro-intestinale, tulburări ale somnului, sindromul MORȚII SUBITE doar câteva din multele afecțiuni provocate de fumatul în timpul alăptării.

Mame, protejați-vă copiii! Alegeți să salvați vieți, nu să le ucideți!

Tania POP

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS