campanie campanie
Politic

„Ii cer demisia lui Isac din CL și din PSD Câmpia Turzii. Ne face de rușine”

Președintele PSD Cluj, jurnalistul Liviu Alexa, a aflat cu stupoare despre ultima pățanie a consilierului PSD Câmpia Turzii, Ionel Isac.

Conform Ziar de Cluj, consilierul local PSD, Isac Ionel, „cel mai penibil consilier din România” după cum sursa mai sus menționată spune, a făcut un referat înainte de Crăciun, în atenția primarului Dorin Lojigan, supărat că nu a fost inclus și el pe lista consilierilor care au primit pachete cadou de Crăciun din partea administrației.

În adresa către primar îl întreba pe acesta „câte pachete au fost alocate pentru consilierii locali, ce suma s-a alocat și modul de achiziție al materialelor”, menționând că „subsemnatului nu i-a fost repartizat un astfel de material cadou, drept pentru care ma simt marginalizat si discriminat”

Contactat telefonic, Liviu Alexa, seful PSD Cluj, spune ca gestul lui Isac este „rușinos”:


„Doamne, Dumnezeule, nu imi vine sa cred ca a facut asa ceva! Face de rusine PSD, noi nu suntem cersetori! Imi cer scuze in numele cetatenilor din Campia Turzii, indiferent de culoare politica, pentru gestul acestui consilier local! El trebuia exclus inca din vara din partid, fiindca eu nu am uitat declaratiile sale jegoase la adresa diasporei, facute pe pagina sa de facebook! Insa hartia asta pune capac la toate. Ii cer demisia din Consiliul Local si din PSD Campia Turzii! Nu avem nevoie de asemenea caractere gaunoase! In loc sa se preocupe de mandatul sau de consilier local si sa ii faca opozitie primarului Lojigan, el e suparat de ce nu a primit 2 portocale si 3 acadele! Fantastic!”, a declarat Liviu Alexa pentru Ziar de Cluj.

Conform declarației de avere a consilierului PSD Ionel Isac, acesta are o pensie de 62.00 lei/an.

Ionel Isac, cunoscut după ce a jignit pe cei care se trudesc și muncesc în diaspora, făcându-i slugi!
sursa: Ziar de Cluj

Consilier Local PSD despre DIASPORA: „Dacă cineva dorește să fie slugă în străinătate este treaba lui, eu nu doresc și nu vreau să fiu slugă în propria mea țară. Mă delimitez față de asemenea persoane”

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS