campanie campanie
Politic

Update. Liviu Alexa, înlocuit de la conducerea PSD Cluj. Marcel Ciolacu, preşedintele PSD: „Domnul Liviu Alexa face parte în continuare din conducerea PSD Cluj”

Liderii PSD ar fi decis marţi, în primul CEx de anul acesta, să îl înlocuiască pe Liviu Alexa din fruntea organizaţiei clujene, scrie Ziua de Cluj, care relatează că este de aşteptat ca Gheorghe Şimon să preia coordonarea filialei judeţene până la organizarea de alegeri interne, când va fi ales un nou preşedinte.

Liviu Alexa a fost numit în funcţia de preşedinte al PSD Cluj în 18 septembrie 2019 de către fostul premier Viorica Dăncilă.

Gherghe Șimon este deputat PSD de Maramureș şi a avut funcţia de ministru al Economiei în Guvernul Tudose.

 

UPDATE (1) „Domnul Liviu Alexa face parte în continuare din conducerea PSD Cluj. Acolo a fost numit un coordonator, domnul Gheroghe Şimon. El a mai răspuns de judeţul Cluj la alegerile europarlamentare. Existau anumite tensiuni între conducerea actuală a organizaţiei şi parlamentarii de Cluj. Sunt ferm convins, ca ţi data trecută, cu chibzuinţa ardelenească a colegului meu, domnului Şimon, lucrurile vor intra într-o normalitate şi în acea organizaţie vor fi alegeri corecte, libere şi aşteptate de membrii PSD”, a declarat Marcel Ciolacu, preşedintele PSD.

 

UPDATE (2):  „Nu am fost demis din functia de presedinte al PSD Cluj, cum gresit s-a speculat in presa”

„Nu am fost demis din functia de presedinte al PSD Cluj, cum gresit s-a speculat in presa.

 

Decizia presedintelui Marcel Ciolacu este una corecta, avem nevoie de un arbitru neutru care sa coordoneze alegerile judetene.

Domnul Gheorghe Simon este o alegere binevenita pentru ca stie Clujul si situatia de aici, are si experienta excelenta de negociator.

Nu stiu despre ce parlamentari clujeni este vorba, banuiesc ca despre Nasra si Itu vorbeste domnul presedinte Ciolacu, astept dovezi de la domnul Simon ca ei sunt membri PSD.

Pana una alta, la alegerile ce urmeaza sa aiba loc, VOI CANDIDA negresit, alaturi de echipa mea compusa din Adrian Mladinoiu, Mihai Mocanu si Anca Ciubancan.

Liviu Alexa, presedinte PSD Cluj”

 

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS