<
Actualitate

Salina Equines Trophy a debutat cu primele competiții și o ediție specială a show-ului Zaracatan

  Specacolul de joi a fost realizat de către Miron Bococi cel mai tânăr îmblânzitor de cai din lume și unul dintre cei mai apreciați artiști din lumea echitației. Miron Bococi este cunoscut ca un îmblânzitor de cai ce preferă să lucreze într-o manieră liberă cu caii. Dresajul într-o manieră liberă, cu participarea îmblânzitorului dă oportunitatea calului să-și manifeste personalitatea într-o manieră mai liberă, dă încredere calului și face ca acesta să fie mult mai expresiv în mișcări.

 

Îmblânzitorul român Miron Bococi care trăiește în Spania a fost însoțit de 6 acrobați de performanță, din Africa, care vor executa cele mai spectaculoase numere de acrobație pentru deliciul publicului.

 

Coregrafia spectacolului Zaracatan a fost gândită și pusă în scenă de patru foști artiști ai celor mai mari spectacole de echitație din lume – Cavalia Odysseo, exprimă interacțiunea dintre oameni și cai, care trăiesc și respiră împreună, ca și la începutul anilor 1900.

 

Competiția de de echitație de la Turda a continuat vineri cu concursuri de obstacole, iar de la ora 20.30 este programat un show cu atelaje.

 

Sâmbătă va avea loc startul probelor de anduranță (orele 07.00-09.00), urmat de probe de obstacole, iar de la ora 13.00 sunt programate concursurile de atelaje.

 

Biletul de acces la probe (joi, vineri, sâmbătă, duminică) – costă 5 lei/zi, iar biletele la spectacolele de dresaj și cascadorii programate pentru vineri și sâmbătă seara costă 150 lei/zi (VIP), 75 lei/zi (tribună) și 50 lei/zi în picioare.

(Horea HUDREA)

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS