Special

Reportaj despre cele mai bune prăjituri

„Suntem foarte mulți și fiecare este bun în ceea ce face într-o anumită măsură, într-o anumită parte, fiecare merge pe nișa lui”, cu aceste cuvinte am început interviul cu Ionela Mureșan, Chef Cofetar, proprietară a brandului Madrione. Specialistă în crearea de dulce, Ionela Mureșan excelează în tot ceea ce face.

Dacă încă nu ai gustat prăjiturile marca Madrione înseamnă că încă nu te-ai îndrăgostit de gustul prăjiturilor adevărate.

În domeniul patiseriei unul foarte aglomerat diferența o face calitatea și gustul. Secretele cofetarilor sunt bine ascunse, sunt protejate iar ingredientele și modul de preparare sunt arta maiestrului cofetar.

Atunci când guști o prăjitură adevărată gustul ei îți rămâne mult timp în amintire, ai vrea să mai încerci experiența și cauți prăjitura respectivă sau cofetăria de unde ai luat prăjitura.

Așa am pățit și noi, când am gustat pentru prima dată prăjiturile de la Madrione, iar gustul de neegalat ne-a făcut să ne deplasăm până la Cluj pentru a afla povestea din spatele acestui frumos brand.

Rep.: Ce produse folosiți ?

 Ionela Mureșan: Produsele pe care le folosesc eu sunt produse de cea mai bună calitate. Sunt produse pe care le folosesc mari chefi cofetari. Încerc să cumpăr și local, însă nu e o chestie tocmai posibilă. Cumpărăm de la Cluj să ajutăm și economia românească dar unele produse le cumpărăm din Italia sau Belgia. Oricum, calitatea produselor contează enorm pentru mine, folosesc doar produse de calitate. Adică, și copiii mei mănâncă din prăjiturile sau torturile pe care le fac.

Despre Madrione, despre prăjituri, despre provocări, despre cum să ne alegem ingredientele atunci când preparăm prăjiturile, despre gustul de neegalat într-un interviu în exclusivitate cu Ionela Mureșan, Chef Cofetar, proprietară a brandului Madrione, de luni, 29 iunie, în Ziarul 21, la toate punctele de difuzare a presei.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS