<
Actualitate

Video. Pe strada Ponorel din Turda nu poți intra doar dacă ai o masina de teren

Ei bine, Ziarul 21 v-a prezentat la ploile trecute zonele problematice din Turda, de data aceasta a venit si rândul Străzii Ponorel, după o ploaie de aproximativ o oră, de intensitate medie, pe Str. Ponorel, nu poți intra doar dacă ai o masina de teren. Nu am fost să cercetăm zonele prezentate anterior, şi suntem convinşi că aceste cazuri prezentate de noi nu sunt singulare.

Prin aceste articole încercăm să facem ceva, dacă autoritățiile prezintă asfaltare de pe Strada Calea Victoriei, plombarea de pe Str. Ştefan Cel Mare, au pasat podul de pe Str. Alba Iulia autoritățiilor nationale, de străzile laterale oare cine se mai ocupă?

Nu mă ascund, este strada mea, ştiu că sunt nou în cadrul ziarului, şi tocmai asta e idea vreau să fac ceva. Anul trecut Str. Ponorel era trecută în  planurile de asfaltare, încă nu s-a întamplat nimic, situa’ia prezentată aici este veche de peste 20 de ani, de când stau pe această strada nu s-a întamplat nimic.

Doar de vreo două ori pe an se îndreaptă puțin strada, se toarnă 20 de metrii cubi de pietriş care nu fac altceva decât sa ridice nivelul străzii şi fac ca toata apa de pe strada să între în curtiile oamenilor. Întrebarea mea, oare cu banii aia de pe reabilitările alea de două ori pe an, nu s-ar fi putut asfalta strada? Şi era deja asfaltată. Sper ca acest articol, scris de mine, Păcurar Andrei, despre strada mea, să mişte ceva acolo sus, si nu mă refer în ceruri, să nu mai ploaie, ci la mai marii oraşului.

Vă fac un video frumos pe care vă rog sa îl savurați, sunt sătul se vin seara acasă şi să îmi trebuiască cizme să mă dau jos din maşină.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS