Actualitate

Video. Şedință de consiliu local cu scântei la Câmpia Turzii

Marți, 12 martie, a avut loc o şedință de consiliul local de îndată cu începere de la ora 15.00. Această şedință de îndată a avut doar două puncte care au trecut cu success. Al doilea punct era despre organziarea unui eveniment cu titlu caritabil, care va fi organizat în 31 martie în Piața Tricolorului din Câmpia Turzii şi presuspune încheirea unui protocol de colaborare între Municipiul Câmpia Turzii, Asociația Autism Câmpia Turzii şi Asociația Culturală Euro Est Alternativ.

Consilierii locali au început să se laude care mai de care cu ce a contribuit pentru asociațiile şi organziațiile non guvernamentale, bineînțeles consilerii aparținând taberelor rivale politice. La un moment dat discuțiile au degenerat ajungându-se cu totul şi cu totul la alte discuții. Consilierii s-au acuzat între ei că profită de ocazia că la şedință se află şi presa tocmai pentru a se lăuda. În cele din urmă au lăsat garda jos şi proiectul a trecut în unanimitate de voturi chiar dacă la această şedință de îndată au fost prezenți doar 14 consileri locali în funcție.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS