campanie campanie
Dezvăluiri

Caz revoltător la Spitalul din Câmpia Turzii. Pacientă acuzată că a fost adusă la spital să moară! (video)

Caz revoltător la Spitalul „Dr.Cornel Igna” din Câmpia Turzii unde însoțitorii unei paciente au fost acuzați de medicul de gardă de ce au adus o pacientă la spital în prima zi de anul nou. Ulterior femeia a murit.

Dana, o cititoare din Câmpia Turzii a contactat Ziarul 21 pentru a ne relata întâmplarea nefericită prin care a trecut la începutul anului, în Spitalul „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii.

„Mama mea din păcate a decedat la începutul acestui an. Era bolnavă. A fost internată la spitalul din Câmpia Turzii secția paliative. Înaine de sărbători, secția fiind închisă au lăsat-o acasă. Din păcate starea ei s-a agravat iar pe 1 ianuarie am sunat la salvare. Pe la ora 18.00-19.00 am ajuns la serviciul de gardă al spitalului din Câmpia Turzii. Acolo șocul nostru a fost când am fost luați „pe sus” de doamna doctor (nu-i rețin numele) pentru faptul că de ce am dus-o pe mama noastră la spital. Sincer am dus-o că era foarte bolnavă. Unde să ducem un om bolnav? Noi aveam o ultimă speranță că cineva de acolo poate să-i aline durerea …dar nici vorbă …acolo am fost luați la întrebări că tu cine ești, tu de ce ai venit aici, ați adus-o aici să moară! că oricum moare și n-are ce să facă. Noi în situația în care ne aflam, imaginați-vă vă rog să mergeți cu mama dumneavoastră la spital într-o stare gravă și acolo să fiți luați pe sus și tratați în așa hal …i-am zis doamnei că nu dânsa îi dă zilele de trăit …dar omenește ar fi trebuit să facă ceva …Așa mi s-ar fi părut uman …după o viață de muncă și de cotizat la sistemul de sănătate să fi tratat așa ca un rebut … ca un obiect nu mi se pare uman. Ultimele clipe din viața omului să fie așa umilit …că oricum moare de ce a mers la spital mi se pare josnic”, ne-a relatat Dana cu lacrimi în ochi.

După cele afirmate mai sus, Dana ne-a mai mărturisit că d-ana doctor a intrat în camera de gardă și a trimis o asistentă să ducă pacientul într-un salon …unde a și încetat din viață la scurt timp.

O parte din experiența nefericită din spitalul din Câmpia Turzii a fost filmată de una dintre persoanele aflate pe holul instituției.

Dana ne-a declarat că a mai trecut printr-o experiență asemănătoare dar a hotărât să nu facă nimic pentru că nu este o persoană căreia să-i placă scandalul.

Însă experiența din prima zi a anului 2020 prin care mama sa a fost umilită în ultimele clipe din viață nu poate să fie trecută cu vederea. Familia femeii decedate este hotărâtă să facă plângere atât la conducerea spitalului din Câmpia Turzii cât și la Colegiul Medicilor.

Momentan tatăl Danei este internat într-un spital din Cluj pentru că nimeni nu a mai avut curaj să apeleze la serviciile spitalului din Câmpia Turzii.

„Taxe pentru sănătate doar ca să fim umiliți atunci când avem nevoie de serviciile medicale”, a concluzionat Dana.

Este de așteptat reacția Conducerii Spitalului din Câmpia Turzii, care în lipsa unei plângeri nu a putut da informații despre incidentul mai sus prezentat.

 

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS