Box

Turda se laudă cu un vicecampion naţional la box! Crişan Alin, medalie de argint la Campionatul Naţional de Cadeţi

În perioada 3-6 mai s-a desfăşurat în Sala Sporturilor din Brezoi (judeţul Vâlcea) Campionatul Naţional de Box pentru Cadeţi.

Evenimentul a fost organizat de Clubul Sportiv Şcolar (CSS) Râmnicu Vâlcea, Primăria Oraşului Brezoi, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Vâlcea, împreună cu Federaţia Română de Box.

CS „Florin Bordi” Box Turda a participat la competiţie cu pugilistul Crişan Alin, la categoria 50 kg, după ce Nagyasi Matias a suferit o accidentare în Ungaria.

Tânărul pugilist turdean a reuşit să ajungă în finala competiţiei şi a adus o nouă medalie pentru boxul turdean: cea de argint.

„După muncă vine şi răsplata. Crişan Alin este vicecampion naţional la o categorie unde au concurat 12 pugilişti. A reuşit să obţină locul II pe ţară în ciuda condiţiile pe care le avem. Reuşim să ne menţinem la înălţime. Doresc să mulţumesc Ziarului 21, domnului doctor Vasile Grumaz, domnului doctor Flaviu Cucerzan, viceprimarului Lucian Nemeş şi domnului consilier Nicolae Roş care au fost alături de noi. Sperăm că lucrurile se vor îndrepta şi că vom aduce la Turda o medalie europeană. Sper să se uite lumea şi la noi, pentru că şi boxul e o disciplină sportivă, e un sport olimpic, un sport care formează caractere”, a declarat, pentru Ziarul21, antrenorul Florin Bordi.

 

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS