<
Handbal

Potaissa Turda şi Sporting Lisabona sau „David şi Goliat”

Un meci nu numai pentru Turda, pentru Cluj sau pentru Transilvania. Un meci pentru România! Potaissa Turda e finala Cupei Challenge şi va întâlni una dintre cele mai puternice formaţii, Sporting Lisabona. Asta nu-i sperie, căci ai noştri sunt pregătiţi să dea totul aşa cum o făcut-o de fiecare dată.

Cu toate că pornesc din poziţia de favoriţi, portughezii sunt atenţi şi tratează meciul cu seriozitate. Ştiu că Potaissa e o echipă capabilă de mari surprize şi ştiu că pe teren propriu ai noştri  pot face minuni.

„Cele două meciuri vor fi foarte dificile, mai ales că al doilea meci se joacă în România. Am avut posibilitatea să văd Potaissa Turda jucând şi apărarea agresivă e unul din punctele forte. Au, de asemenea, extreme bune şi un portar care îi ajută mult”, a declarat antrenorul Hugo Canela pentru eurohandball.com.

„Calificarea în finala competiţiei la prima noastră participare este o mare realizare.Suntem suficient de realişti cât să înţelegem că jocul nostru împortiva celor de la Sporting va fi ca David împotriva lui Goliat, dar până la urmă o finală îţi poate oferi  posibilitatea unei surprize. Vom da tot ce putem pentru a ne ridica la nivelul lor şi vom uita de faptul că avem jucători accidentaţi sau că unii vor juca deşi au probleme. Trebuie să ne jucăm şansa pe care o avem”, a declarat antrenorul Horaţiu Gal pentru sursa citată.

Parcursul celor două formaţii:

Potaissa Turda- HC Dobrudja (Bul) 32-23 și 43-19

Potaissa Turda- Handball Esch (Lux)  31-27 și 28-29

Potaissa Turda- Dudelange (Lux) 32-29 și 36-35

Potaissa Turda- Valur Reykjavik (Isl) 22-30 și 32-23

Sporting Lisabona- ASD Romagna (Ita) 32-25 și 37-24

Sporting Lisabona- Pelister Bitola (Mcd)  32-18 și 34-26

Sporting Lisabona- AC Doukas (Gre) 35-23 și 27-25

Sporting Lisabona- JMS Hurry-Up (Ola)  32-27 și 37-14

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS