Atletism

Turdeanul Samuel Bucșă a cucerit medalia de bronz la Europenele de juniori 1

Astă seară (19 iulie), în cea de-a doua zi de concurs din Cadrul Campionatelor Europene rezervate juniorilor 1, aflate în plină desfășurare la Boras (Suedia), Samuel Bucșă (CSM Călărași – CS Dinamo, antrenor Virgil Costache) a câștigat medalia de bronz la lungime, cu o săritură care a măsurat 7,53 m. Reușită încă din prima încercare.


Primele locuri au revenit francezului Jules Pommery (7,83 m – record personal) și elvețianului Iarod Biya (7,78 m – record national al Elveției la această categorie de vârstă).
La finalul concursului, Samuel a declarat următoarele pentru site-ul oficial al FR Atletism:„Sunt foarte fericit că mi-am îndeplinit obiectivul , dar cei de acasă nu știu că aici m-am confruntat cu mai multe probleme. Clima, emoțiile, suspansul și, multe altele… Am avut multă presiune, pentru că știam că pornesc ca favorit, dar, din păcate, așa a fost să fie! Oricum, sunt foarte mulțumit că mi-am atins obiectivul de a lua o medalie și sper ca și cei de acasă să fie și ei mulțumiți alături de mine și de domn profesor (Virgil Costache – n.n)”.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS