<
Administraţie

Domeniul Public Câmpia Turzii este pe profit

 

Societatea Sc Domeniul Public, condusă de către ing. Giurgiu Călin a înregistrat la data de 30 iunie un profit de 67850 lei
Iată că dupa mulți ani în care societatea aflată sub tutela Consiliului local Câmpia Turzii, devine performantă și pas cu pas, își îndeplinește obiectivele impuse.

Într-un raport de activitate prezentat în ședința de consiliul din data de 30 August, Domeniul Public arăta ca o firmă competentă si performantă cu angajați din ce în ce mai pregătiți profesional.

Mai multe persoane angajate la societate au participat la cursuri de pregătire si perfecționare profesională.

De asemenea, angajații SC Domeniul Public au primit bonuri de masă în valoare de 10 lei/zi de muncă efectuată, începând cu luna iunie a.c.

Pe lângă utilajele existente în parcul auto, în vederea activităților de asfaltare, întreținere, refacere drumuri și trotuare, peisagistică toaletare copaci, amenajare spații verzi, tuns gazon, au fost achiziționate două autoutilitare și o freză de asfalt ultima dintre acestea a redus considerabil timpul de execuție a lucrărilor și costurile aferente lucrări de frezare a drumurilor.

Societatea Domeniul Public Câmpia Turzii, a încheiat contracte de prestari servicii cu primaria comunei Tureni, Sc Wienerbeger, Sc Grup4 Instalații, Sc Tefir Service,
Ca obiectiv, societatea își propune mai multe contracte de prestări servicii și cu alți beneficiari decât primăria municipiului Câmpia Turzii.

În perioada următoare, societatea urmărește îmbunătățirea calității serviciilor prestate, ținta fiind identificarea și satisfacerea nevoilor clienților, nevoie care țin de profilul companiei, cum ar fi: dotarea cu utilaje performante, o mai bună pregătire profesională a salariaților și utilizarea materialelor de calitate.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS