Actualitate

Muzeul de Istorie Turda va avea o sectie etnografică

Muzeul de Istorie Turda va avea o sectie etnografică

În ședința de îndată a Consilului Local Turda, din data de 29 august, consilierii locali turdeni, 19 prezenți din 21, au dezbătut și votat proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației și a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Inființarea Secției Etnografice a Muzeului de Istorie Turda”.

Conform documentației tehnico-economice, principalele lucrări ce se vor executa la obiectivul de investiție, constau în construirea unui corp nou S+P+E și în îmbunătățirea spațiilor publice urbane din Municipiul Turda prin amenajarea accesului dinspre vest cu parcările aferente.

Principalele intervenții vizează îmbunătățirea serviciilor culturale, educaționale și cultural-recreative din Municipiul Turda prin construirea unui corp nou, secția etnografică a muzeului de istorie turda și un pavilion pentru evenimente, cu amenajare peisageră a întregii parcele, inclusiv propunerea unui perete cu celule fotovoltaice.

Valoare totală a investitiei este de aproximativ 600000 euro și se va realiza pe fonduri europene.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS