Special

Despre Business & Leadership Coaching cu Petre Nicolae – General Manager CBC

Petre Nicolae este General Manager CBC și are o experiență practică de peste 20 ani în conducerea afacerilor de anvergură, ocupând pe rând funcții de top în managementul a trei dintre cele mai mari companii naționale și multinaționale prezente în România, din domeniul FMCG; Coca Cola, European Drinks și Interbrands.

Ultima pozitie ocupată fiind cea de General Manager, într-una din companiile grupului European Drinks. Fiind expert în Business Coaching, misiunea lui este aceea de a ajuta antreprenorii și General Managerii din România să se dezvolte din punct de vedere personal și profesional astfel încât fiecare să iși poată atinge nivelul maxim de potențial.

În ultimii cinci ani s-a specializat pe Business & Leadership Coaching, fiind specializat în coaching-ul de reconstrucție personală a Ownerilor, Businessman-ilor și Managementului de Top dintr-o companie, folosind metodologia PRP® (People Reconstruction Process). De asemenea, este singurul specialist în reconstrucție și dezvoltare personală care deține licență pentru metodologia PRP® (People Reconstruction Process).

Pe lângă experiența sa practică în managementul de top, Petre are și un background foarte bine consolidat, deținând o diploma E-MBA, Certificare de liberă practică în Business Coaching și un doctorat în Marketing și Managementul Afacerilor. (Cbc.ro)

General Manger CBC, Petre Nicolae, s-a aflat la Câmpia Turzii în aceste zile la aniversarea a 5 ani a Arhivatorului și a acceptat să oefere un interviu pentru cititorii Ziarului 21.

Rep.: Care este rolul d-voastră într-o companie care suferă/se dezvoltă/este performantă?

Dr. Petre Nicolae:  Rolul meu este să văd în ce stare de dezvoltare se află compania și pentru asta folosim metodologie de consultanță profesională de auditare a companiei. Exista multe licențe care costă foarte mult și nu au acces decât companiile foarte mari, noi suntem una dintre ele. Avem o metodologie prin care putem să identificăm toate dezechilibrele organizației pe 4 axe de consultanță

– vedem dacă obiectivele sunt bine definite și vedem auditarea departamentelor.

-auditarea climatului organizațional

-auditarea angajaților

-auditarea de procese

Eu văd unde se află fiecare companie și fac un plan de reorganizare strategică a companiei.

Întregul interviu pe care Adrian Soporan l-a realizat cu General Manger CBC, Petre Nicolae, îl puteți găsi de luni, 10 februarie, în Ziarul 21, la toate punctele de difuzare a presei.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS