<
Special

Iepurașul de la Ziarul 21 a oferit 21 de cadouri

Așa cum și-a obișnuit cititorii, Ziarul 21 a oferit cadouri și în acest an cu ocazia sărbătorilor de Paște.

Astfel, vineri, 14 aprilie, sediul Ziarului 21 din Turda, strada M. Eminescu a fost neîncăpător pentru cei 21 de cititori care au câștigat cadourile oferite de iepurașul de la 21.

“Pentru noi este bucuria de a oferi, iar cadourile oferite de noi nu se vor opri aici”, dau asigurări reprezetanții  Ziarului 21.

Bucuria oamenilor care au primit cadourile de la Moș 21 este cea care ne dă puterea ca astfel de activități să continuie și în anii care urmează, iar fericirea de a oferi este pentru Ziarul 21 ideea pentru care muncim în folosul comunității. Ziarul 21 a făcut ca 2017 să fie al 13-lea an în care își premiază cititorii, al 13-lea an în care informează corect comunitatea, al 13-lea an în care, o echipă unită, lucrează pentru dumneavoastră, dragi cititori.

Ziarul 21, o echipă formată din: Lia Durlan, Tania Pop, Ada Durlan, Denisa Mărginean, Emil Hălăștuan și, cu voia dumneavoastră, Sergiu Jucan, vă urează Sărbători Fericite!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS