<
Actualitate

Proiectul „Pregătește un copil de școală”, aproape de finalizare. Luana Burlacu: „Suntem mici, dar facem lucruri mari”  

Unul dintre cele mai mari proiecte inițiat de super voluntara, Luana Burlacu. „Pregătește un copil de școală” este un întreg capitol în “Jurnal de bine” și acesta presupune echiparea unui ghiozdan, cu de toate, pentru începerea școlii, pentru peste 200 de copii care provin din familii defavorizate. Zis și făcut. Luana a apelat, în stilul caracteristic, la prietenii prietenilor prietenilor și a reușit să strângă aceste ghiozdane. În acest sens, am rugat-o să ne spună câteva cuvinte despre acest mare proeict.

Luana Burlacu: „Ne apropiem de finalizarea celui mai greu, dar frumos proiect al anului. Greu, din extrem de multe puncte de vedere. Proiect în care sunt implicați aproximativ 100 de suflete voluntare, din diferite domenii, din diferite părți ale țării sau din afara granițelor. S-au implicat oameni mici, ca să realizăm un proiect mare. Am făcut deja zeci de km ca să colectăm, am fugit de la muncă sau am mâncat prin parcări, dar pot spune că suntem aproape gata.


Am cunoscut mulți, mulți oameni noi, și sunt sigură ca vor rămâne alături de mine. Sâmbătă, împreună cu mai mulți voluntari, vom termina de împachetat ghiozdanele, iar duminică pregătim o super livrare, specială, alături de prietenii mei de la “Rebel Riders”, care se vor urca pe motociclete cu ghiozdanele în spate și vor pleca spre copii. Trebuie să iasă ceva frumos !

“Pregătește un copil de școală” este un întreg capitol în “Jurnal de bine” și este scris de mulți oameni.
Suntem mici, dar facem lucruri mari.

Adrian Soporan: Știm că ai fost cerută de soție și în septembrie urmează să faci Starea Civilă. Mai apuci? Viitorul soț te mai „suportă?”

Luana Burlacu: Mă căsătoresc în 13 Septembrie, dacă terminăm cu ghiozdanele și apuc să mă ocup și de asta. Și Da, încă mă suportă, acum cred că e la colectat de ghiozdane.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS